VINTER……………

Ja idag skriver vi 1 februari 2015. Och vi går och väntar på våren.

Ute är det nu full vinter och massa snö. Januari har varit en tråkig månad. Det har i stort sett varit varannandags väder. Massor av snö och kallt ena dagen och nästa dag regn och värmegrader. Så det har varit mycket glatt och svårt för mig att gå ut på promenader. Men det är ju ljust och vackert med all snö. Under Jul hade vi inte så mycket snö, men då hade vi mycket sol och rimfrost, så otroligt vackert. Men då var jag förkyld och var i stort sett inte utanför dörren. Det blev en jobbig förkylning som hällt i sig i 6 veckor. Men det var “bara” virus som dom sade på Vårdcentralen. Men det ska vi inte tänka på nu.

5 januari hade vi trevligt besök av vår vän och uppfödare Sven och kullbror till Äxie som heter Äzzet. Först gick Sven och Torbjörn spår med hundarna och sedan blev det lite god mat och mys här hemma. Här kommer en bild på Sven och Äzzet och flera bilder hittar ni i albumet  Januari 2015 på hemsidan……………..

 

Sven och Äzzet

 

Torbjörn har varit ute på hundträning några gånger och som ni ser på förra inlägget så har hundarna jätteroligt när dom är ute på Uppletande. Jag jobbar i Hagfors två eftermiddagar i veckan och trivs jättebra med det. Och annars så flyger dagarna iväg. Dom säger ju att det går snabbare ju äldre man blir och det är något i det. Haha. Ja nu har jag äntligen får iordning albumen på hemsidan under Foto 2015. Det har tagit sin tid att hitta något som jag var nöjd med och det ser bra ut nu, eller vad tycket ni? Jag skal också sätta mig med alla bilder från min och Åcky`s resa till Timrå (Norrland)  i Juli. Och sen ska jag göra ett album från den turen.  Hoppas det blir en resa till i sommar, men då ska vi stanna längre. Det var så otroligt fint där uppe och trevliga människor. Och vi hade ju knallväder på våran resa.

I Fredag hade vi väldigt trevligt besök av min kusin Leif från Jessheim i Norge. Och vi hade en mysig kväll med mycket prat och skratt. Och igår kväll hade vi trevligt besök av Nina och Niclas. Det är alltid roligt att umgås med goda vänner.

Nu ska jag inte tråka ut er med mera berättelser i kväll. Men jag återkommer snart igen…………….

Ha det så gott.

 

Kram Gerd