UTSTÄLLNINGSTRÄNING……….

Hej och hå alla ni som är inom och läser på bloggen och våran nya hemsida…………………

Nu har vi varit på några utställningsträningar inför att Äxie skal ställas på Schäfer utställningen 28 mars i Karlstad.Tyvärr har damen i fråga tappat pälsen då hon snart ska i löp. Men hoppas att hon får tillbaka något igen innan utställningen. För hon är så fin exteriört så de är synd om hon skal dömas ut på grund av pälsen. Men det blir som det blir…………

I Lördags tog Torbjörn lite kort på träningen, på Ferdix Ä-kull. Men då var inte jag där då jag jobbade. Tyvärr blev det inte så bra ljus då dom tränade inomhus i ett rid hus, men det är roligt ändå när dom små barnen snart (11 april) blir 2 år. Tänk vad tiden går snabbt. Ja ja, här kommer ivarjefall några bilder på “valparna” från i Lördags och även en bild då dom hade fikapaus.

Äxie2

Äzza

Äzzet

DSC_3772 kopiera

Det är Äxie, Ässa och Äzzet. Mamma och pappa är också med på “fika paus” bilden med sina ägare. Och Äxie ligger duktigt inne i kroken medan husse tar kortet.

Klicka på bilden om ni vill se dom i större format. Nästa träning blir på Fredag och då hoppas jag också att kunna följa med.

Här i huset har vi haft födelsedag med goda vänner och fina presenter och blommor. Det var Torbjörn som fyllde 60 år. Och här kommer en bild på honom på dagen hans tillsammans med några av blommorna han fick.

DSC_3495 (Custom)

Ja detta var lite smått och gott för denna gången. Vi hoppas att få tagit något bättre bilder på hundarna när det börjar bli grönt ute. Nu har snön börjat tina bort och det är skönt , men det är lite halkigt än.

Må så gott alla samman.

Kramar från Kerriehedens // Gerd