VETERINÄRBESÖK

Ja igår var vi iväg till Jörgen Junkegård på Solstadens smådjursklinik i Karlstad med alla djuren, som vi alltid är varje år. Denna gången var även Nina med oss. Det blev senior kontroll på Pepsi som snart blir 12 år och även på Tussi , vår Norska skogkatt , som är 8 år. Och alla blodprover var jättebra på dom båda två. Dom kollade även tänderna på Tussi då hon i fjol fick FORL och fick ta bort 6 tänder. Men nu var det inget problem med varken tandkött eller tänder och det var skönt. Sen fick alla hundarna och även Tussi vacciner. Så nu känns det bra . Och här kommer en bild på Nina och prinsen Åcky…………

 

20160125_161528_resized

 

 

Efter veterinärbesöket åkte vi hem till Nina och Niclas och fikade en stund innan vi åkte hem igen.

Ja nu väntar vi med stor längtan på våra två småttingar, som flyttar hem till oss på Alla hjärtans dag 14 februari. Kan det blir bättre Ler

 

DSC_6295 (Custom)

 

Vi har haft en kall start på det nya året, men nu har det blivit bättre. I skrivande stund har vi faktiskt sol och + 2,3. Vi har än lite snö kvar också.

Vi önskar er alla en fortsatt bra vinter.

Kramar från gänget på Kerriehedens // Gerd

Utbildning

Torbjörn håller nå på med att utbilda Ferdix Äxie Kerrie till Försvarsmaktshund.
Det är meningen att dom skal göra slutprovet någon gång i höst.

Om hon klarar det så tar hon över efter sin mormor som har varit Försvarsmaktshund i många år.
Så nu håller vi tummarna att allt skal gå bra för dom.

Kramar från Kerriehedens kennel // Gerd

Januari 2016

Ja nu har det redan gått halva Januari på det nya året. Vardagen är tillbaka igen och julen är borta i stugan. Så nu är det ett nytt år och vad det vill bringa oss det är det ingen som vet. Men vi har litt att se fram emot och som vi gläder oss till. Så får vi hoppas att det blir som vi  tänkt.

Torbjörn var ledig från jobbet f.o.m. 23 december och började arbeta igen 4 januari. Så han hade långledigt. Julen var grön, men till nyår kom snön och den senaste tiden har vi haft väldigt kallt. Uppemot 28 grader minus. Julafton var vi själva här hemma och sen åkte vi på midnattsgudstjänst i Munkfors kyrka något som blivit en tradition om vi är hemma. Resten av julen och nyår umgicks vi med många goda vänner och familj. Och i början på det nya året så var vi till Carola och Lex med familj tillsammans med våran vän Nina. Lex är bror till min Åcky och heter egentligen Ålex. Det var väldigt trevligt. Våra underbara vänner Jenny och Lars-Tore gifte seg 21 december och då var vi hos dom i deras nya hus i Högboda. Dom gifte seg hemma och älskade Penny var brud piga. Och Torbjörn var vittne åt Lars-Tore. Vi var även där 1 dag jul och på nyårsafton då dom hade sin bröllops fest.

Början på detta året har varit bra och jag hoppas att jag ska bli lite duktigare att uppdatera bloggen här och resten av hemsidan. Om ungefär en månad, 14 februari, så får vi hem två nya familj medlemmar. 2 söta små Maine Coon bebisar från en uppfödning utanför Kil i Värmland som heter DärUte`s. Helene är en mycket bra uppfödare och hon är duktig med sina katter och kattungar. Vi var där och hälsade på igår då dom små var 2 månader, och det blev mycket fotografering.Så det ligger ett nytt album under Foto 2015 Maine Coon katter 2016. Så välkommen in och kika.
Och en hälsning i våran gästbok sätter vi också stor pris på.

Då önskar vi er alla en riktigt bra fortsättning på det nya året och hoppas det blir ett bra år för oss alla.

Så återkommer jag med uppdateringar så snart det sker något spännande här hos oss

Kram från Kerriehedens kennel //