Tess och Sotis

Ja imorgon har dom små varit här i sitt nya hem i en vecka. Och dom var 13 veckor i Måndags. Dom har fått vara i vårat sovrum denna veckan, dels för att Sotis fick en övre luftvägsinfektion och skal få penicillin i 10 dagar och dels för att dom skall ha lite lugn och ro i början. Det går jättebra med dom, Sotis har piggna på sig och dom busar, äter och sover . Dom är bara sååå underbara dessa små varelser.

Idag åkte Torbjörn iväg med Äxie för att städa min bil så då släppte jag ut kattungarna i huset , för första gång tillsammans med Åcky, Pepsi och Tussi. Tussi tycker inte om dom små än, så hon fräser och morrar. Men inte bryr dom sig de små. Sotis var den tuffaste mot hundarna, han vär ända fram och nosade på dom, om än lite skäptisk. Men Tess hade fullt upp med att följa Tussi. Och nu sover dom små i våran säng. Vi skall även para dom ihop med Äxie, men den damen är i löp och då är det onödigt att utfordra skebnen.

Här är en bild på dom små som är tagen under veckan.

DSC_6464 (Custom)

Det är så mycket roligt med dom små och det är full fart ena stunden och så sover dom nästa.

Imorgon fyller gubben år så då väntar vi besök av både vänner och familj. Det ser vi fram emot.

Nu vill vi önska er alla en trevlig Fredag kväll och en God helg

Kramar och nospussar från oss på Kerriehedens // Gerd

 

 

 

Hundträning

I helgen har det gått i hundträningens tecken. Idag har jag och Åcky varit på kurs i Hagfors och tränat och det gick väldigt bra. Han är duktig lilla prinsen fast han inte har tränat på så länge.

Igår var Torbjörn och Äxie iväg på bevakningsträning som dom stort sett är varannan helg. Och Äxie är jätteduktig fast lite ivrig ibland. Men hon är en liten stjärna lilla gumman. Här kommer en bild på henne när hon sitter uppbunden i basläger. Och hon sitter där tyst och stilla fast det går andra hundar förbi , och det sitter andra hundar uppbundna i närheten

.facebook_1454763769234

Nu är det bara en vecka tills vi skal hämta våra små Maine Coon bebisar. Då är dom nästan 13 veckor. Det skall bli så roligt. Vi längtar och väntar med spänning på dom små. Nu skall jag sätta in dom senaste bilderna som vi fick fra Helène förra helgen.

12665908_10153907149299521_811128021_n.jpg

received_10153907136489521.jpg

Nu blir det kurs kväll för mig på internet så jag önskar er alla en trevlig Söndag kväll.

Kramar från Kerriehedens // Gerd

Vardagen

Ja så går livet vidare här på gården. Har några jobbiga dagar just nu då en god vän till mig i Norge är jättesjuk. Och vi eller läkarna vet inte utgången av detta. Man känner sig hjälplös, men kan inget göra. Torbjörn tränar endel med Äxie och det går jättebra. Hon är duktig lilla pärlan. Jag och Åcky ska försöka åka iväg på träning igen på Söndag. Han tycker det är så roligt och han blir så glad. Igår var jag i Karlstad hela dagen med en f.d. granne och vi shoppade och fikade och hade en bra dag. Och det ble handlat hem lite små grejer till kattungarna. Tänk att nå är det bara 1,5 veckor kvar. Hoppas allt går bra på veterinär besiktningen nästa vecka. Idag är det sol och kallt här i Bogerud. Och det mesta av snön har smältat bort. Jag väntar och längtar efter vår, men man får väl vänta ett tag till. Igår var jag till optikern i stan och det blev konstanterad att jag hadde sämre syn och mina hornhinnor hade blivit ännu sjevare. Så det blir nya glasögon i slutet av månaden. Spännande. Idag ringde dom från njurmedicin i Karlstad och det är meningen att jag skall operera bort min dialys finstel på höger överarm som jag haft sedan 1999. Ja tänk vad åren går, i April är det redan 15 år sedan jag fick min njure, och den fungerar bra än. Jag fick ett par bilder på kattungarna härom dagen. Dom är ju såååååååååå underbara mina små. Det kommer nog bli myckt puss och kel med dom. Hoppas bara det går bra med Tussi och hundarna. Men vi får ta det lite försiktigt i början. Så får ni alla som är inom våran sida och blogg ha det så bra. Ta hand om er , så hörs vi snart igen.

 

 

 

 

 

Kramar och nospussar från oss på Kerriehedens // Gerd