Januari 2016

Ja nu har det redan gått halva Januari på det nya året. Vardagen är tillbaka igen och julen är borta i stugan. Så nu är det ett nytt år och vad det vill bringa oss det är det ingen som vet. Men vi har litt att se fram emot och som vi gläder oss till. Så får vi hoppas att det blir som vi  tänkt.

Torbjörn var ledig från jobbet f.o.m. 23 december och började arbeta igen 4 januari. Så han hade långledigt. Julen var grön, men till nyår kom snön och den senaste tiden har vi haft väldigt kallt. Uppemot 28 grader minus. Julafton var vi själva här hemma och sen åkte vi på midnattsgudstjänst i Munkfors kyrka något som blivit en tradition om vi är hemma. Resten av julen och nyår umgicks vi med många goda vänner och familj. Och i början på det nya året så var vi till Carola och Lex med familj tillsammans med våran vän Nina. Lex är bror till min Åcky och heter egentligen Ålex. Det var väldigt trevligt. Våra underbara vänner Jenny och Lars-Tore gifte seg 21 december och då var vi hos dom i deras nya hus i Högboda. Dom gifte seg hemma och älskade Penny var brud piga. Och Torbjörn var vittne åt Lars-Tore. Vi var även där 1 dag jul och på nyårsafton då dom hade sin bröllops fest.

Början på detta året har varit bra och jag hoppas att jag ska bli lite duktigare att uppdatera bloggen här och resten av hemsidan. Om ungefär en månad, 14 februari, så får vi hem två nya familj medlemmar. 2 söta små Maine Coon bebisar från en uppfödning utanför Kil i Värmland som heter DärUte`s. Helene är en mycket bra uppfödare och hon är duktig med sina katter och kattungar. Vi var där och hälsade på igår då dom små var 2 månader, och det blev mycket fotografering.Så det ligger ett nytt album under Foto 2015 Maine Coon katter 2016. Så välkommen in och kika.
Och en hälsning i våran gästbok sätter vi också stor pris på.

Då önskar vi er alla en riktigt bra fortsättning på det nya året och hoppas det blir ett bra år för oss alla.

Så återkommer jag med uppdateringar så snart det sker något spännande här hos oss

Kram från Kerriehedens kennel //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *