Vardagen

Ja så går livet vidare här på gården. Har några jobbiga dagar just nu då en god vän till mig i Norge är jättesjuk. Och vi eller läkarna vet inte utgången av detta. Man känner sig hjälplös, men kan inget göra. Torbjörn tränar endel med Äxie och det går jättebra. Hon är duktig lilla pärlan. Jag och Åcky ska försöka åka iväg på träning igen på Söndag. Han tycker det är så roligt och han blir så glad. Igår var jag i Karlstad hela dagen med en f.d. granne och vi shoppade och fikade och hade en bra dag. Och det ble handlat hem lite små grejer till kattungarna. Tänk att nå är det bara 1,5 veckor kvar. Hoppas allt går bra på veterinär besiktningen nästa vecka. Idag är det sol och kallt här i Bogerud. Och det mesta av snön har smältat bort. Jag väntar och längtar efter vår, men man får väl vänta ett tag till. Igår var jag till optikern i stan och det blev konstanterad att jag hadde sämre syn och mina hornhinnor hade blivit ännu sjevare. Så det blir nya glasögon i slutet av månaden. Spännande. Idag ringde dom från njurmedicin i Karlstad och det är meningen att jag skall operera bort min dialys finstel på höger överarm som jag haft sedan 1999. Ja tänk vad åren går, i April är det redan 15 år sedan jag fick min njure, och den fungerar bra än. Jag fick ett par bilder på kattungarna härom dagen. Dom är ju såååååååååå underbara mina små. Det kommer nog bli myckt puss och kel med dom. Hoppas bara det går bra med Tussi och hundarna. Men vi får ta det lite försiktigt i början. Så får ni alla som är inom våran sida och blogg ha det så bra. Ta hand om er , så hörs vi snart igen.

 

 

 

 

 

Kramar och nospussar från oss på Kerriehedens // Gerd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *