Tess och Sotis

Ja imorgon har dom små varit här i sitt nya hem i en vecka. Och dom var 13 veckor i Måndags. Dom har fått vara i vårat sovrum denna veckan, dels för att Sotis fick en övre luftvägsinfektion och skal få penicillin i 10 dagar och dels för att dom skall ha lite lugn och ro i början. Det går jättebra med dom, Sotis har piggna på sig och dom busar, äter och sover . Dom är bara sååå underbara dessa små varelser.

Idag åkte Torbjörn iväg med Äxie för att städa min bil så då släppte jag ut kattungarna i huset , för första gång tillsammans med Åcky, Pepsi och Tussi. Tussi tycker inte om dom små än, så hon fräser och morrar. Men inte bryr dom sig de små. Sotis var den tuffaste mot hundarna, han vär ända fram och nosade på dom, om än lite skäptisk. Men Tess hade fullt upp med att följa Tussi. Och nu sover dom små i våran säng. Vi skall även para dom ihop med Äxie, men den damen är i löp och då är det onödigt att utfordra skebnen.

Här är en bild på dom små som är tagen under veckan.

DSC_6464 (Custom)

Det är så mycket roligt med dom små och det är full fart ena stunden och så sover dom nästa.

Imorgon fyller gubben år så då väntar vi besök av både vänner och familj. Det ser vi fram emot.

Nu vill vi önska er alla en trevlig Fredag kväll och en God helg

Kramar och nospussar från oss på Kerriehedens // Gerd

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *